Kokböcker


Korv Den godaste korven stoppar du själv – redskap råvaror och teknik

Här får du lära dig att stoppa korv. Hur viktigt det är med hygien och hur temperaturen påverkar korven. Här får du populära korvrecept så som salsiccia, chorizo och ölkorv. Du får även lära dig om de godaste tillbehören och göra egna korvbröd och senap. De vackra matbilderna får det att vattnas i munnen på dig!

Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världen

40 av Taylors & Jones godaste korvar så som Italina Style Pork, Lamb Merguez, Beef and Garlic och Cumberland Style Pork. Förutom korvrecepten hittar du middagsrecept med korv och goda tillbehör.

I den här boken får man lära sig allt man behöver veta för att själv tillverka korv hemma. Smaksättningar, förvaring, malningsgrad och allt varvas med personlig anekdoter om hur korven kom till och intressanta möten runt korv.

Boken utsågs till Årets Speciallitteratur Råvara 2013.

korv den godaste korven stoppar du själv kokbok

Glöm den gamla trista falukorven

Här finns snabbfixade tilltugg till drinken och goda middagar. Även falukorven kommer i ny tappning. Caroline Hofberg kan konsten att lyfta en trist korvmiddag till gastronomiska höjder med små enkla trix.

En kokbok för både nybörjare i köket och mer vana kockar.

Recent Content

link to Servering av varmkorv

Servering av varmkorv

Korv bör serveras med stil. Du behöver inte bara ha rätt tillbehör till korven, utan det är även viktigt med rätt uppläggning. Korvfat för uppläggning Servera korven på dessa eleganta korvftat. Korvatet är försett med två fack. I det lilla facket kan du till exempel servera räksalladen, surkålen eller vad du nu väljer att servera […]
link to Rökt korv

Rökt korv

Om du tillhör dem som tillverkar din egen korv kan det även vara värt att kosta på sig en rök för att kunna röka sin korv. Ta din matlagning till nya höjder med en elrök! Fördelen med att välja en elrök är att den inte ryker. Den kan alltså användas även inomhus. Att röka maten […]