Rökt korv


Om du tillhör dem som tillverkar din egen korv kan det även vara värt att kosta på sig en rök för att kunna röka sin korv. Ta din matlagning till nya höjder med en elrök! Fördelen med att välja en elrök är att den inte ryker. Den kan alltså användas även inomhus.

Rök den hemgjorda korven i en elrök för att lyfta smaken till helt nya dimensioner!

Att röka maten är en gammal matlagningsmetod som lyfter maten till en helt annan nivå. Korvarna som du lagt ner så både tid och möda på att tillverka kommer att smaka helt fantastiskt när de blir rökta.

Det finns många fördelar med att köpa just en elrök. Förutom att den inte osar så drivs den även med elektricitet. Det som är så bra med det är att man kan stänga av röken. Den har ett trähantag, så det är lätt att lyfta den och öppna luckan.

En elrök är verkligen en kökspryl för den som brinner för matlagning. Den hemrökta korven är en delikatess som både gäster och familj kommer att älska!

Recent Content

link to Servering av varmkorv

Servering av varmkorv

Korv bör serveras med stil. Du behöver inte bara ha rätt tillbehör till korven, utan det är även viktigt med rätt uppläggning. Korvfat för uppläggning Servera korven på dessa eleganta korvftat. Korvatet är försett med två fack. I det lilla facket kan du till exempel servera räksalladen, surkålen eller vad du nu väljer att servera […]
link to Roliga varmkorvar

Roliga varmkorvar

För den som VERKLIGEN älskar varmkorv finns det varmkorv i alla möjliga roliga former. Även varmkorv som inte går att äta. Varmkorv som gosedjur Tänk dig din favoritmat varmkorv som du kan hänga med i soffan även efter det att du ätit upp din middag. Dessa mysiga korvar är sköna att krama. De älskas av […]